Mobie Academy

Opiskele ja kehitä itseäsi – missä ja milloin vain.

Mobie Academy yrityksille ja organisaatioille


Mobie Academy tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monipuolisen Mobie eSmart -koulutus- ja perehdyttämisratkaisun nyt Mobie-verkkokauppaversiona. Palvelun käyttöönotto ei edellytä erillisiä investointeja, vaan se on täysin ilmainen koulutuksen tarjoajille.

Kurssimateriaalien loppukäyttäjät maksavat pienen kuukausittaisen käyttömaksun järjestelmän käytöstä. Palvelu voidaan ottaa käyttöön halutuksi ajaksi, jonka jälkeen suoritettujen kurssien materiaalit suoritustietoineen ja muistiinpanoineen säilyvät järjestelmässä niin kauan kuin haluat. Kurssit ovat jälleen käytettävissä kun loppukäyttäjä aktivoi tilinsä uudelleen.

Verkkokauppapohjainen Mobie-oppimisympäristö soveltuu parhaiten pienille yrityksille ja organisaatioille, jotka eivät halua investoida omaan eSmart-oppimisympäristöön.

Mobie -oppimisympäristö

Erittäin monipuolinen, suomalaisissa kouluissa ja oppilaitoksissa kehitetty verkko-oppimisympäristö.

Koulutus- ja tukimateriaalit Mobie Academyn verkkokaupasta

Löydät Mobie Academyn verkkokaupasta kasvavan määrän erilaisia koulutus- ja tukimateriaaleja joko kokonaisina verkkokursseina, tai vaihtoehtoisesti Mobie Zine -muotoisina HTML5-verkkojulkaisuina. Erittäin monipuoliset, interaktiiviset kurssit sisältävät paljon uudentyyppisiä tehtäviä sekä oman osaamisen testaamiseen, että virallisiin kurssikokeisiin. Näet aina tiedot omasta suorittamisestasi reaaliajassa, jopa niin, että voit vertailla suorittamistasi kurssin suorittaneiden keskiarvoihin. Kurssimateriaalit toimivat ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla laitteilla, älypuhelimista, tablet-laitteisiin ja tietokoneisiin.

Sisällöntuottajille

Sisällöntuotantoalusta oppimateriaalien tuottajille ja kustantajille

Kouluttajille

Oppilaitoksille, kouluille, opettajille ja kouluttajille

Yksityishenkilöille

Mobie Academy opiskelijoille ja muille yksityishenkilöille

Yrityksille

Mobie Academy yrityksille ja organisaatioille