Mobie Academy

Opiskele ja kehitä itseäsi – missä ja milloin vain.

Mobie Academy opiskelijoille ja muille yksityishenkilöille

Mobie Academy tarjoaa opiskelijoille ja aikuisopiskelijoille mahdollisuuden hankkia korkeatasoisia sähköisiä oppi- ja koulutusmateriaaleja, sekä suorittaa opintojaan yhdessä markkinoiden tämän hetken nykyaikaisemmista oppimisympäristöistä. Saat tiedon omasta menestymisestäsi reaaliajassa ja kurssin päätteeksi kurssitodistuksen, sekä sähköisenä suoritusmerkkinä, että perinteisenä tulostettavana sertifikaattina.

Jokainen myynnissä oleva kurssi sisältää 12 kuukautta käyttöaikaa. Kun hankit uusia kursseja, voit käyttää kaikkia aikaisemmin hankkimiasi kursseja muistiinpanoineen ja suoritustietoineen uuden kurssin käyttöajan. Kaikki oppi- ja koulutusmateriaalit ja opintojen suoritustiedot näkyvät omassa oppimisportfoliossasi juuri niin kauan kuin haluat.

Voit hankkia Mobie Academy -verkkokaupasta joko yksittäisiä itseopiskelukursseja, tai vaihtoehtoisesti osallistua niin monen kurssintarjoajan kursseille kuin haluat. Kursseihin voi lisätä myös yksityisiä video-oppitunteja mikäli koulutuksentarjoaja näitä tarjoaa saataville.

Mobie -oppimisympäristö

Mobie-oppimisympäristö on erittäin monipuolinen, suomalaisissa kouluissa kehitetty verkkopalvelu.

Oppi- ja koulutusmateriaalit Mobie Academyn verkkokaupasta

Löydät Mobie Academyn verkkokaupast kasvavan määrän erilaisia oppi- ja koulutusmateriaaleja joko kokonaisina verkkokursseina, tai vaihtoehtoisesti Mobie Zine -muotoisina HTML5-verkkojulkaisuina. Erittäin monipuoliset, interaktiiviset kurssit sisältävät paljon uudentyyppisiä tehtäviä sekä oman osaamisen testaamiseen, että virallisiin kurssikokeisiin. Näet aina tiedot omasta suorittamisestasi reaaliajassa, jopa niin, että voit vertailla suorittamistasi kurssin suorittaneiden keskiarvoihin. Kurssimateriaalit toimivat ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla laitteilla, älypuhelimista, tablet-laitteisiin ja tietokoneisiin.

Sisällöntuottajille

Sisällöntuotantoalusta oppimateriaalien tuottajille ja kustantajille

Kouluttajille

Oppilaitoksille, kouluille, opettajille ja kouluttajille

Yksityishenkilöille

Mobie Academy opiskelijoille ja muille yksityishenkilöille

Yrityksille

Mobie Academy yrityksille ja organisaatioille