Mobie Academy

Opiskele ja kehitä itseäsi – missä ja milloin vain.

Oppilaitoksille, kouluille, opettajille ja kouluttajille


Mobie Academy tarjoaa oppilaitoksille, kouluille, opettajille ja kouluttajille monipuolisen oppimisympäristön nyt Mobie Academy -verkkokauppaversiona. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää yksilö- tai ryhmäkohtaista videokoulutusta järjestelmän sisäisessä virtuaaliluokkahuoneessa (Private Video Tutoring).

Palvelu on tarjolla joko oppilaitos-/koulukohtaisesti, tai vaihtoehtoisesti yksittäinen opettaja, kouluttaja tai kurssiryhmä voi ottaa sen omaan käyttöönsä. Oppimisympäristön ulkoasu on muokattavissa oman organisaation visuaalisen ilmeen mukaiseksi.

Palvelun käyttöönotto ei edellytä erillisiä investointeja, vaan se on täysin ilmainen kaikille koulutuksen tarjoajille, edellytyksellä, että opiskelijat tai oppilaat maksavat pienen kuukausittaisen käyttömaksun järjestelmän käytöstä. Palvelu voidaan ottaa käyttöön halutuksi ajaksi, jonka jälkeen suoritettujen kurssien materiaalit suoritustietoineen ja muistiinpanoineen säilyvät järjestelmässä ja voidaan ottaa uudelleen käyttöön milloin vain.

Mobie Academy -palvelu soveltuu erinomaisesti erilaisille koulutusviestiä harjoittaville organisaatioille, sillä se toimii heti alusta lähtien eri puolilla maailmaa, kaikkiaan neljässätoista maassa, sijaitsevista palvelinkeskuksista käsin.

Mobie -oppimisympäristö

Erittäin monipuolinen, suomalaisissa kouluissa kehitetty verkko-oppimisympäristö.

Oppi- ja koulutusmateriaalit Mobie Academysta

Löydät Mobie Academyn verkkokaupasta kasvavan määrän erilaisia oppi- ja koulutusmateriaaleja joko kokonaisina verkkokursseina, tai vaihtoehtoisesti Mobie Zine -muotoisina HTML5-verkkojulkaisuina. Erittäin monipuoliset, interaktiiviset kurssit sisältävät paljon uudentyyppisiä tehtäviä, sekä osaamisen ja sen kehittymisen mittaamiseen, että virallisiin kurssikokeisiin. Näet aina tiedot suorittamisesta reaaliajassa. Kurssimateriaalit toimivat ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla laitteilla, älypuhelimista, tablet-laitteisiin ja tietokoneisiin.

Sisällöntuottajille

Sisällöntuotantoalusta oppimateriaalien tuottajille ja kustantajille

Kouluttajille

Oppilaitoksille, kouluille, opettajille ja kouluttajille

Yksityishenkilöille

Mobie Academy opiskelijoille ja muille yksityishenkilöille

Yrityksille

Mobie Academy yrityksille ja organisaatioille