Mobie Academy

Opiskele ja kehitä itseäsi – missä ja milloin vain.

Sähköisten oppi- ja koulutusmateriaalien globaali tuotanto- ja jakelualusta, sekä oppimisympäristö oppilaitoksille, opettajille, kouluttajille ja opiskelijoille


Mobie Academy on erittäin monipuolinen sähköisten oppi- ja koulutusmateriaalien tuotanto- ja jakelualusta, globaali verkkokauppa, sekä erittäin monipuolinen oppilaitosten, opettajien, kouluttajien ja opiskelijoiden oppimisympäristö.

Mobie Academyn oppimisympäristö/tuotantoalusta perustuu sadan suomalaisen koulun ja lähes 2500 opettajan kanssa yhteistyössä kehitettyyn Mobie-oppimisympäristöön.

Sisällöntuottajan tai kustantajan kannalta Mobie Academy mahdollistaa oppi- tai koulutusmateriaalien tuottamisen erittäin nykyaikaiselle alustalle, sekä materiaalien jakelun ja myynnin globaalisti.

Opettaja tai kouluttaja voi perustaa palveluun rajattomasti omia ryhmiä joihin hän voi kutsua haluamansa määrän opiskelijoita. Voit määrittää, mitä oppi- tai koulutusmateriaaleja opiskelijan tulee hankkia käyttöönsä verkkokaupasta ja näet reaaliajassa kuinka opiskelijat suoriutuvat kursseilla. Palvelu sisältää myös mahdollisuuden järjestää reaaliaikaisia video-oppitunteja yhdistettynä verkkokursseihin.

Opiskelijat hankkivat verkkokaupasta haluamansa oppi-/koulutusmateriaalit ja samalla käyttöoikeuden henkilökohtaiseen oppimisympäristöön. Palvelu toimii samalla opiskelijan henkilökohtaisena portfoliona. Hän voi hankkia verkkokaupasta joko yksittäisiä kursseja, tai osallistua eri koulutuksenjärjestäjien kursseille, joille opettaja tai kouluttaja voi luoda haluamiaan opiskelijaryhmiä ja seurata näiden suorittamista, sekä antaa opiskelijoille tarvittavaa henkilökohtaista palautetta ja tukea.

Sisällöntuottajille

Sisällöntuotantoalusta oppimateriaalien tuottajille ja kustantajille

Kouluttajille

Oppilaitoksille, kouluille, opettajille ja kouluttajille

Opiskelijoille

Mobie Academy opiskelijoille ja muille yksityishenkilöille

Yrityksille

Mobie Academy yrityksille ja organisaatioille