Mobie Academy

Opiskele ja kehitä itseäsi – missä ja milloin vain.

Sisällöntuotantoalusta oppi-/koulutusmateriaalien tuottajille ja kustantajille

Mobie Academy tarjoaa sisällöntuottajille ja oppi-/koulutusmateriaalien kustantajille erittäin monipuolisen oppimisympäristön nykyaikaisten oppimateriaalien tuotantoalustaksi. Palvelu on ilmainen sisällöntuottajille jotka laittavat materiaalinsa myyntiin Mobie Academy -verkkokauppaan. Maksat vain myyntipalkkion toteutuneista verkkokaupan myynneistä. Loppukäyttäjät maksavat lisäksi osana koulutusmateriaalin hintaa pienen kuukausittaisen käyttömaksun järjestelmän käytöstä.

Mobie Academy sisältää lukuisan joukon erilaisia interaktiivisia työkaluja adaptiivisten, personoitujen oppi-/koulutusmateriaalien tuottamiseen. Se on xAPI-yhteensopiva, joten voit sisällyttää kursseille myös xAPI-yhteensopivilla ohjelmistoilla tuotettuja materiaaleja.

Mobie -oppimisympäristö

Erittäin monipuolinen, suomalaisissa kouluissa ja oppilaitoksissa kehitetty verkko-oppimisympäristö.

idOppi- ja koulutusmateriaalit kansain­väliseen jakeluun

Voit laittaa verkkopalveluun tuottamasi oppi- ja koulutusmateriaalit globaaliin myyntiin tai jakeluun Mobie Academyn verkkokaupan kautta. Palvelu ja verkkokauppa toimivat AWS:n skaalautuvassa verkossa, fyysisesti eri puolilla maailmaa sijaitsevien palvelinpisteiden välityksellä tietoturvallisesti, luotettavasti ja nopeasti.

Karttamerkinnät

= Alueet.

= Reunasijainnit. Reunasijainnit ovat AWS-datakeskuksia, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan palveluita mahdollisimman matalalla viiveellä.

Sisällöntuottajille

Sisällöntuotantoalusta oppimateriaalien tuottajille ja kustantajille

Kouluttajille

Oppilaitoksille, kouluille, opettajille ja kouluttajille

Opiskelijoille

Mobie Academy opiskelijoille ja muille yksityishenkilöille

Yrityksille

Mobie Academy yrityksille ja organisaatioille