Mobie Academy

Opiskele ja kehitä itseäsi – missä ja milloin vain.

Sisällöntuotantoalusta oppi-/koulutusmateriaalien tuottajille ja kustantajille

Mobie Academy tarjoaa sisällöntuottajille ja oppi-/koulutusmateriaalien kustantajille monipuolisen oppimisympäristön nykyaikaisten oppimateriaalien tuotantoalustaksi. Palvelu on ilmainen sisällöntuottajille, jotka laittavat materiaalinsa myyntiin Mobie Academy -verkkokauppaan. Maksat vain myyntipalkkion toteutuneista verkkokaupan myynneistä. Loppukäyttäjät maksavat osana koulutusmateriaalin hintaa pienen kuukausittaisen käyttömaksun järjestelmän käytöstä.

Mobie Academy on erittäin monipuolinen oppi-/koulutusmateriaalien tuotantoalusta, joka sisältää lukuisan joukon erilaisia interaktiivisia työkaluja adaptiivisten, personoitujen oppi-/koulutusmateriaalien tuottamiseen. Se on xAPI-yhteensopiva, joten voit sisällyttää kursseille myös xAPI-yhteensopivilla ohjelmistoilla tuotettuja materiaaleja.

Mobie -oppimisympäristö

Erittäin monipuolinen, suomalaisissa kouluissa ja oppilaitoksissa kehitetty verkko-oppimisympäristö.

Oppi- ja koulutusmateriaalit kansain­väliseen jakeluun

Voit laittaa verkkopalveluun tuottamasi oppi- ja koulutusmateriaalit globaaliin jakeluun Mobie Academyn verkkokaupan kautta, sillä verkkokauppoja on  heti alkuvaiheessa fyysisesti 14 eri maassa ja ne kattavat reilusti yli puolet koko maapallon väestöstä. Verkkokaupat sijaitsevat Suomen lisäksi Isossa-Britaniassa, Espanjassa, Saksassa, Japanissa, Kiinassa, Hong Kongissa, Singaporessa, Intiassa, Australiassa, Arabiemiraateissa, Brasiliassa, Kanadassa ja USA:ssa.

Sisällöntuottajille

Sisällöntuotantoalusta oppimateriaalien tuottajille ja kustantajille

Kouluttajille

Oppilaitoksille, kouluille, opettajille ja kouluttajille

Yksityishenkilöille

Mobie Academy opiskelijoille ja muille yksityishenkilöille

Yrityksille

Mobie Academy yrityksille ja organisaatioille