Enkkureppu, kurssi 3

50,00  /kpl

Tämä tuote sisältää 1 vuoden käyttöaikaa. Voit sen aikana käyttää kaikkea ostamaasi sisältöä.

Enkkukurssi 3 sisältää yli 20 hauskaa englannin kielen alkeiden toiminnallisen oppimisen ideaa. Kurssin aiheet liittyvät ruokaan ja erilaisiin ruokaan liittyviin tilanteisiin. Monipuolisten tulostettavien liitteiden yhteydestä löydät lisää vinkkejä toimintaan. Liitteitä voi käyttää myös omissa toimintatehtävissä ja muissa oppiaineissa, esimerkiksi ympäristöopissa. Kurssin toimintavinkit ovat monipuolisia, leikillisiä ja oppilaita motivoivia. Oppilat opiskelevat leikkien ja pelaten sanastoa, sanontoja, virkkeitä ja lyhyitä keskusteluja. Kurssin ideoissa korostuu rohkaisu englannin kielen puhumiseen.  Aiheen liittyminen oppilaiden arkeen innostaa. Kurssissa on esillä yhteisopettajuus, jota voi toteuttaa kurssin ruokaan liittyvässä oppimiskokonaisuudessa.

Onko sinulla sisältökoodi? Klikkaa tästä!

Kuvaus

Kurssin toimintaideat keskittyvät englannin kielen ymmärtämiseen, tunnistamiseen ja tuottamiseen. Myös oppilaiden sanavarasto kasvaa. Kurssin ideat täydentävät muita oppimateriaaleja. Monet niistä sopivat yhdistettäviksi muihin tuttuihin oppimisleikkeihin, esimerkiksi matematiikan tunnilla. Aineiston runsas tulostettava materiaalivalikoima yhdessä valmiiden toimintaideoiden kanssa helpottaa opettajan työtä. Oppilaat voivat oppia yhdessä leikkien ja pelaten. Toiminnan lisääminen vieraan kielen opiskeluun voi rohkaista arempiakin oppilaita osallistumaan. Leikinomaiset toiminatuokiot lisäävät oppilaiden motivaatiota ja onnistumisen kokemuksia. Opettajan vuorovaikutus oppilaiden kanssa lisääntyy toiminnan myötä ja oppilaantuntemus paranee.

Ideareppuun voi tutustua lisää kotisivullamme ideareppu.fi. Lisää Idearepun iloisia ideoita löytyy Instagramista ja Facebookista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enkkureppu, kurssi 3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *