Private Video Tutoring

Mobie Academyn oppimisympäristö mahdollistaa joko kahdenväliset, tai ryhmäkohtaiset videokeskustelut tai -oppitunnit palvelun virtuaalisissa luokkahuoneissa. Jokaiselle opettajalle on palvelussa oma, henkilökohtainen luokkahuone ryhmätyötiloineen. Virtuaaliset tapahtumat voidaan live-striimata suurillekin katsojamäärille, sekä tallentaa myöhempää käyttöä varten.

Helppokäyttöinen virtuaalinen luokkahuone toimii Teamsin tai Zoomin tapaan, kuitenkin sillä erotuksella, että se on sisäänrakennettuna osana itse oppimisympäristöä. Et tarvitse siis muuta kuin yhden ainoan järjestelmän, Mobie Academyn. Palvelun tietoturva on erittäin korkealla tasolla, se mahdollistaa mm. käytön suojattujen VPN-yhteyksien kautta, sekä tarvittaessa videoyhteyksien täydellisen salaamisen.

Voit jakaa videoluokkatilassa oman näyttösi tai ladata dokumentteja, videoita ja esityksiä nähtäväksi. Näytölle ladattuihin dokumentteihin voidaan tehdä yhteisöllisesti merkintöjä tai piirtää palvelun liitutaulun työkaluilla. Videotila sisältää myös tehtävätyökalun, sekä yhteisöllisen kirjoittamisen työkalut.