Mobie Academy sai uuden suomalaisen sisällöntuottajan, kun Suomen Rehtorit ry solmi 18.01.2018 kansainvälisen jakelusopimuksen Finnish School Leadership Training -teemalla olevien kurssikokonaisuuksien tuottamisesta Mobie Academy -alustalle. Kurssien teemoja tulevat olemaan mm:

  • Decision making in difficult situations in Schools
  • Large scale pedagogical leadership – Finnish way of leading the schools
  • Coaching leadership
  • Introduction to Finnish school system and curriculum
  • e-Learning and administration tools of schools
  • The time of school dilemma – headmaster daily, weekly and yearly workload
  • Work counseling for school leaders
  • Leading multicultural school
  • Finnish legislation concerning school leading

Suomen rehtoreiden tuottamien kurssikokonaisuuden tavoitteena on lisätä ulkomaisten koulutuksesta päättävien, koulutoimenjohtajien, rehtoreiden ymmärrystä, miten Suomalaista oppilaitosta johdetaan ja mitkä ovat ne tärkeimmän elementit miksi Suomalainen koulujärjestelmän on maailman paras. Suomen rehtoreiden yli 1200 jäsenistön kokemus on ylivoimaisesti paras tietoportaali ja kurkistuspinta Suomalaisen koulutusjärjestelmään ja oppilaitoksen arkeen.