Mobie Oy solmi 12.1.2018 sopimuksen Reijo Rautauoman säätiön kanssa Suomen merkittävimmän logistiikka-alan infosivuston, logistiikanmaailma.fi:n kehittämisestä siten, että sivustoon liitetään logistiikan ja tuotantotekniikan alan koulutusmateriaalien Mobie Academy -sisällöntuotanto-/jakelualusta ja oppimisympäristö logistiikka-alaa kouluttaville oppilaitoksille, yrityksille, sekä opiskelijoille ja logistiikka-alalla työskenteleville työntekijöille. Reijo Rautauoman säätiö vastaa kaikista palvelun kustannuksista niin, että se tulee olemaan täysin ilmainen kaikille käyttäjille. Palvelu tulee löytymään jatkossa logistiikanmaailma.fi -sivustolta

Logistiikanmaailma.fi on Suomen käytetyin oppilaitoksille, yrityksille ja yhteisöille suunnattu logistiikan ja tuotantotalouden tietolähde. Se käsittelee kattavasti kaikkia alaan keskeisesti liittyviä toimintoja ja on kaikkien vapaasti käytettävissä ja hyödynnettävissä. Sisällöistämme vastaavat osaajat ovat alojensa asiantuntijoita ja käytännön tekijöitä, jotka tuntevat työelämän ajankohtaiset osaamistarpeet. Aineisto on käytännönläheistä, luotettavaa ja aina ajan tasalla.

Palvellaksemme tuotantotalouden alaa yhä paremmin, tarjoamme alalla toimiville oppilaitoksille, yrityksille sekä yhteisöille mahdollisuuden vapaasti tuottaa sekä hyödyntää sisältöä uudessa Logsitiikan Maailma -oppimisympäristössä.

Lataa PDF-esite: Logistiikan Maailma, sähköinen esite