Opiskele ja kehitä itseäsi – milloin ja missä vain

Vuorovaikutteiset Mobie Academy-oppimateriaalit ovat luettavissa kaikilla päätelaitteilla niiden käyttöjärjestelmästä tai näytön koosta riippumatta. Voit lukea sisältöjä erilaisilla tablet-laitteilla ja tietokoneilla ja lisäksi silloin kun olet liikkeellä voit käyttää omaa älypuhelintasi. Entäpä miltä tuntuisi lukea interaktiivisia oppimateriaaleja kotisohvalla selaten niitä tv-vastaanottimen suurelta ruudulta?

Kysymyksessä ei ole pelkästään sähköinen oppikirja, vaan täydellinen vuorovaikutteinen oppi- ja kurssimateriaali, joka sisältää adaptiiviset oppimispolut tehtävineen, kertaustehtävineen, tasomittauksineen, kokeineen ja keskusteluineen. Se antaa oppilaalle tai opiskelijalle reaaliaikaista palutetta omasta suorittamisesta ja samalla opettajalle tietoa opintojen editymisestä. Opettaja voi muokata tai rikastaa aina materiaalia vapaasti omaan pedagogiseen opetustyyliinsä sopivaksi. 

Voit hankkia verkkokaupastamme oppi- ja kertausmateriaalia eri sisällöntuottajilta, tai koulutuksen tarjoajilta ja saat suorittamistasi kursseista joko tulostettavan sertifikaatin, tai sähköisen suoritemerkin (Badge). Kaikki hankkimasi kurssimateriaalit ovat käytössäsi pysyvästu ja ne näkyvät aina suoritustietoineen omassa henkilökohtaisessa oppimisportfoliossasi.