Myyjävalmennus

14,90  /kpl

Myyjävalmennus antaa sinulle syventävää tietoa oman toiminnan johtamisesta. Hyvä itsen tuntemus ja oman toiminnan johtaminen tuottavat sinulle sekä paremman onnistumistason myyntitehtävissä, että parantaa sinun jaksamistasi ja hyvinvointiasi.

Onko sinulla sisältökoodi? Klikkaa tästä!

Kuvaus

Menestyvässä myyntityössä yhdistyy myyjän persoonallisuus myynnin askeleisiin. Kokonaisuus muodostuu yhteisistä osuuksista, joissa käydään läpi muutamia kaikille yhteisiä asioita. Sen jälkeen tulee henkilökohtaisiin kehittymisratkaisuihin perustuvia erilaisia valmennuskokonaisuuksia. Valmennuksiin kuuluu aina osaamista mittaavia kyselyitä. Näihin vastaaminen auttaa sinua näkemään millä tasolla ja niiden kautta muodostuu oppimista tukevaa peilaamista.

Oppimisen kannalta askeleittain eteneminen ja käsiteltyjen kokonaisuuksien sekä kysymysten pohdinta ovat ratkaisevan tärkeitä. Muistathan, että tärkeintä ei ole materiaalin läpikäynti, vaan opittujen asioiden arkeen vieminen.

Myyntityössä asiakkaan kohtaaminen ja kaupassa eteneminen vaativat persoonallisuuden piirteiden eri tavoin painottamista. Testi, ja sen hyödyntämistä tukevana tämä valmennus ovat avain porttiin, josta pääset seuraavalle tasolle. Koska vain sanakirjassa menestys tulee ennen työtä, sinulle jää arkeen viemisen tehtävä.

Valinta on sinun. Hyvää matkaa huippumyyjäksi!